Ozana Barabancea

Profesor muzica

Sunt Ozana Barabancea si slujesc vocea, sunetul si energia lui binecuvintata. Experienta de peste 25 de ani pe scena Operei Nationale Bucuresti, unde am dat peste 40 de premiere, colaborarea cu productii mari de music hall pe scena TNB cat si colaborarea cu postul de televiziune Antena 1, toate la un loc ma recomanda. Studii de muzica de la varsta de 4 ani, incununate cu studii de arta sistilistica dirijorala la UNMB. Fac totul cu placere. Daruiesc din stiinta mea si din secretele cantului.

Program:
Indisponibil

Adriana Trandafir

Profesor actorie

Tehnica de lucru folosita in cadrul orelor mele, este cea a jocului. Prin joc va ajut sa va dezvoltati atentia, memoria, coordonarea, de miscare si exprimare, spiritul de echipa, vocea si dictia, improvizatie si creativitatea! Obiectivul meu este deschiderea catre cultura a cursantilor, dezvoltarea abilitatilor cognitive, motrice, emotionale, precum si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si socializare, dobândirea încrederii in fortele proprii si cresterea stimei de sine, stimularea autocontrolului, memoriei, si atentiei distributive, prin metode si tehnici teatrale!!! Parinti, nu uitati ca maretia unui copil, nu se masoara prin statura lui! Singura masura este dezvoltarea sa intelectuala si morala!!! Va astept cu mari emotii!!!

Program:
Vineri: 10:00 – 12:00
Sambata: 15:00 – 17:00
Duminica: 14:00 – 16:00

Maria Buza

Profesor actorie

“LUMEA INTREAGA E O SCENA SI TOTI OAMENI-S ACTORI.”

Teatru si lumea ce ii apartine. Jocuri si exercitii de cunoastere si autocunoastere.Metoda prin care impreuna vom descoperi ce iti place sa fii cu adevarat: Actor sau Spectator. Metode si tehnici ce pot transforma pasiunea pentru teatru in ceea ce inseamna vocatia pentru scena. Studiul artei actorului are nevoie de un climat specific si o ambianta adecvata. Modulul, ce reprezinta intilnirea noastra, nu inseamna Predare si Invatare, ci cercetare si descoperire. Un proces de autocunoastere si autodescoperire intr-un atelier de experimentare a tipurilor de memorie, de imaginatie, improvizatie si in final Creatie. Vom descoperi impreuna miracolul ce face diferenta intre Interpretare si Creatie, intre “A fi sau a nu fi”.

Program:
Luni: 16:00 – 18:00

Magda Catone

Profesor actorie

In acest secol al vitezei si al consumerismului in care se pune accent pe valoarea materiala si aspectul exterior, va invit sa va cunoasteti pe voi insiva si cu vointa proprie si ajutorul lui Dumnezeu, sa pasiti in viata de toate zilele siguri pe voi si puternici.

Arta comunicarii prin teatru – Curs teatru pentru copii si parinti. Obiective (teatru):

 • Controlul emotiilor
 • Ascultarea
 • Dezvoltarea capacitatii de memorare
 • Captarea atentiei
 • Dezvoltarea creativitatii
 • Lucrul în echipa

Durata: 3 luni- o zi pe saptamâna- 2 ore

Evaluare finala
Teatru: un spectacol de teatru neconventional-50-60 minute (25-30 minute copiii, 25-30 minute parintii) vizionarea unui scurt film despre cum s-a lucrat în cele trei luni; apoi fiecare participant vorbeste despre asta la microfon, timp de un minut;

Diplome, feed-back scris de la trainer Catone Magdalena (curriculum vitae-pe site-ul Teatrului National Bucuresti):

 • 1982-1998 Teatrul de Comedie, Bucuresti
 • 1998-prezent actrita Teatrul National Bucuresti
 • 2006-2013 profesor universitar asociat Universitatea Hyperion, UNATC

Program:
Sambata: 10:00 – 12:00

Tania Popa

Profesor actorie

Sa poti avea incredere in tine, sa vorbesti in public fara sa iti fie frica, sa ai suficient farmec incat lumea sa te asculte… si de ce nu, sa te distrezi la modul cel mai frumos! Asta am sa va ajut sa invatati viitori elevi a cursurilor mele de actorie. Nu in ultimul rand ne vom intalni cu autori din literatura romana si universala care sa va bucure sufletul si sa va imbogateasca cunostintele. Cat despre a recita o poezie sau a interpreta un text in fata unui public numeros cu sau fara partener se va transforma intr-o placere pe care noi actorii o simtim de fiecare data cand suntem pe scena!

Program:
Miercuri: 16:00 – 18:00

Andrei Duban

Profesor actorie

Sunt Andrei Duban si astept sa ne jucam cu sufletul si mintea spre a descoperi secretele celei mai frumoase meserii de pe Pamant, Teatrul. Cursuri de actorie cu accentul pus pe arta vorbirii, dictiei si rostirii scenice.

Program:
Joi:
10:00 – 12:00
13:00 – 15:00
19:00 – 21:00

Constantin Cotimanis

Profesor actorie

Curs “Puterea cuvantului”

La inceput a fost cuvantul, la inceput de viata sunt si copiii nostri. In cadrul cursului “Puterea Cuvantului” ii voi invata sa relationeze cu cei din jur, cu parintii, cu lumea. Vom descoperi impreuna frumusetea vietii de la inaltimea scenei.

Este actor al Teatrului Nottara þi a jucat þi joaca în multe piese de succes. L-ati putut vedea în “Aºteptându-l pe Godot”, “Miresele capitanului”, “Razboi ºi Pace”, “Avarul”, “Îngrijitorul”, “Castelul” , iar acum îl puteti aplauda în “Hangita”, “Ultimul Don Juan”, dar ºi în “Las’ca ºtim noi” la Teatrul Elisabeta. A jucat în “Asphalt Tango-ul” lui Nae Caranfil ºi a fost premiat de UCIN pentru interpretare, a luat premiul orasului Viena pentru “Castelul lui Kafka”, precum ºi premiul Gheorghe Timica pentru Estragon din “Asteptându-l pe Godot”. Îl auziti zilnic în casele dumneavoastra pentru ca este Vocea Protv.

De la citirea textului la punerea in scena!
Despre puterea cuvantului, dialog si comunicare pe scena! Si pregatire pentru cei care vor sã dea la facultatea de tearu!
Cursuri adaptate pentru varsta si experienta elevilor!
Pregatirea vocii pentru ingregistrari audio, reclame, promo, teatru la microfon!

Program:
Joi: 19:00-21:00
Duminica: 11:00 – 13:00

Ovidiu Cuncea

Profesor actorie

Cursul de oratorie – Cum sa-ti invingi frica de a vorbi in public

Am incercat toata viata sa gasesc si sa mosesc frumosul din oameni. Cursul meu va continua aceasta cautare. Bucuria si increderea sunt inlauntru nostru.

“Ce ma caracterizeaza? Multa munca. Dupa 10 ani de studii generaliste, 10 ani de studii teologice si 10 ani de studii teatrale as putea sa împartasesc tuturor oamenilor câteva din misterele vietii descoperite si de mine.”

Cursul se bazeaza pe principii clasice de comunicare, pe care cursantii si le vor însusi prin exercitii, exemple si jocuri, folosind metodele actorilor si totodata ale oratoriei clasice Scopul principal este creþterea încrederii în sine, dobândirea unor abilitati de comunicare, lucrul în echipa, oferirea unui feed-back constructiv, responsabilizarea si nu în ultimul rând, intelegerea si aplicarea unei retete clare a succesului unui interviu.

Program:
Marti: 16:00-18:00
Vineri: 16:00 – 18:00

Victor Yila

Profesor actorie

Pasarea zboara spre cer si domina universul, asa cum actorul este stapanul scenei. Cursul si experienta mea te vor ajuta
sa survolezi lumea artistica existenta, devenind cel mai bun in fata publicului. Profita de aceasta oportunitate!

Curs de teatru in limba franceza – copii (7-10 ani)
Modulul de curs de teatru in limba franceza are o durata de 12 saptamani, desfasurandu-se o data pe saptamana, in cadrul Studio Floarea Vietii. La finalul cursului, copiii vor sustine in fata publicului un spectacol de teatru. Fiecare individ are propria sa creativitate. In cadrul cursului voi incerca sa declansez si sa exploatez potentialul artistic existent in fiecare persoana. Stim ca fiecare individ are valori ascunse pe care le voi descoperi si pune in evidenta. Teatrul este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare umana. Mai multi medici psihologi recomanda aceasta practica cu scopul de a ameliora deficientele de comunicare, memoria, precum si relatiile interumane. Teatrul incepe prin JOC si JOACA, elemente ce vor fi folosite in cadrul cursului, astfel canalizandu-se energia copiilor in diverse directii artistice. Un rol fundamental in cadrul cursului il va avea jocul care ajuta la dezvoltarea copilului, permitandu-i acestuia crearea unor conexiuni importante cu el insusi si cu cei din jur.

Teme abordate:

 • Improvizatia
 • Comunicarea
 • Dictia si respiratia
 • Jocurile de rol
 • Miscarea scenica

Asadar, se vor utiliza tehnicile artei teatrale, printr-un repertoriu din care nu vor lipsi poezia, fabulele, scenetele, monologurile si piesele de teatru. Copiii vor putea invata elemente artistice – arta vorbirii: dictie, respiratie, elemente de miscare scenica; miscare corporala: gestica, pozitia corecta a corpului in mod static si in miscare. In sectiunea dedicata interpretarii se vor crea personaje si expresii ale sentimentelor, intelegerea textului si ascultarea partenerului.

In cadrul cursului, copilul:

 • Isi va imbogati creativitatea prin joc
 • Va invata sa actioneze singur, dar si cu ajutorul grupului
 • Va reusi sa isi inteleaga si sa isi controleze emotiile
 • Va construi personaje impreuna cu alti copii
 • Va pregati un spectacol de teatru cu ceilalti copii din grup si va invata sa se organizeze suficient pentru a-si atinge scopul

Program:
Miercuri: 13:30-15:30
Joi: 16:00 – 18:00

Rona Hartner

Profesor comedie muzicala

Premiata cu 7 premii internationale: Locarno Bronze Leopard / Best Europeen Actress-Bruxelles / Los Angeles Variety prise / prix Michel Simon Paris / Prix du Public Paris / Nominare la Cesar / Sonriso de l’este Uruguay / Ambasador Unesco Pentru -Citoyenneté Universelle

 • o cariera de 37 de filme cu artisti prestigiosi
 • 25 de ani de scena teatre film muzica si musical
 • 14 albume musicale la activ
 • Absolventa Academiei de Teatru si Film bucuresti si a Scolii Bill Evans Academy Jazz in paris

Rona Hartner va da workshopuri in limba Francez si cursuri de Comedie si Musical.

Program:

Indisponibil

Catalin Milea

Profesor muzica

Cursul “Saxofon, jazz si improvizatie“

Improvizatia poate fi un ‘joc cu sunete‘ si, cum fiecare joc are regulile lui, atunci cand stim sa improvizam in spiritul jazz-ului – o muzica atat de creativa si personala – ne cunoastem mai bine pe noi insine si pe cei cu care il jucam. O mare bucurie este sa putem descoperi arta sunetelor prin intermediul unui instrument atat de prietenos si expresiv, apropiat vocii umane cum este saxofonul

Nivelul 1
Nivel începator, elemente de baza, tehnici de respiratie, emisie, postura, initierea în studiul tehnicii de saxofon, cunoasterea instrumentului, exercitii de complexitate redusa, repertoriu adecvat, elemente de limbaj improvizatoric, semiotica specifica, analiza muzicala comparata (studii de ritm, armonie, expresie cu demonstratii si exemplificari). Curs introductiv, în care sunt descrise diferitele etape ale improvizatiei, istoriei saxofonului, evolutiei diferitelor stiluri, proiectii de filme documentare, etc;

Nivelul 2
Nivel mediu, studiul tehnicii de saxofon, studii de complexitate medie, repertoriu adecvat, elemente de limbaj improvizatoric si stilistica, analiza muzicala comparata, studii de ritm, armonie, tipuri de aranjamente instrumentale, elemente de improvizatie, improvizatie si stilistica în jazz, pop, rock, etc;

Nivelul 3
Nivel avansat, repere în interpretarea la saxofon, modalitati de expresie în muzica scrisa sau improvizata, respiratia circulara, studii de complexitate avansata, alegerea repertoriului, elemente moderne de limbaj, noi tehnici în improvizatyie, compozitie si improvizatii notate, estetica interpretativa, etc;

Nivelul 4
Nivel profesional, tehnici de virtuozitate, improvizatia în muzica”noua”-contemporana, semiotica specifica muzicii contemporane, elemente de limbaj muzical, analiza comparata a stilurilor, compozitie si improvizatii notate, crearea unui stil propriu de interpretare (artistul interpret si performanta concertistica).

Program:
Luni: 15:00-18:00

Loredana Streche

Profesor muzica

”Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”.
(Henry David Thoreau)

In urma probelor de aptitudini, propun ca modulul de muzica vocala traditionala romaneasca sa se desfasoare pe doua niveluri:

 • Unul pentru persoanele care stapanesc notiuni elementare de teoria muzicii si care au mai avut legatura cu cantul popular.
 • Cel de-al doilea nivel porneste de la premisa vocationala, spre aprofundarea teoretica.

Discutand despre primul nivel, se recomanda a se lucra individual sau in grupuri de maxim 2 cursanti/ora. Se doreste ca la finalul modulului sa stapaneasca tehnica vocala, in asa maniera incat in spectacolul final sa participe ca solisti, cu repertorii bine puse la punct. Orele de canto includ studiul pe partitura, auditiile, incadrarea stricta a repertoriului selectat si a portului popular in zona etnofolclorica pe care o reprezinta cursantul, in scopul participarii la festivaluri si concursuri de gen.

In cel de-al doilea caz, se vor selecta copii, tineri si adulti care vor forma grupuri vocale (probabil 2 grupuri vocale, in functie de categoriile de varsta ale solicitantilor – copii / tineri+adulti). Acestea vor avea un repertoriu complex, divers din punct de vedere al zonelor etnofolclorice reprezentate, dar si din punct de vedere al genurilor abordate.Dintre cursantii care fac parte din aceste grupuri vocale, se pot selecta, in timp si solisti care se pot inscrie ulterior la cursurile individuale.

Program:
Luni: 15:00-17:00

Miercuri: 15:00-17:00

Joi: 15:00-17:00

Oana Croitoru

Profesor bune maniere

Curs de bune maniere pentru copii

Va invit sa ne invatam copiii sa fie buni, voluntari, sa zambeasca, sa respecte timpul celorlalti, sa lase locurile prin care trec mai bune si mai frumoase decat le-au gasit, sa faca si sa primeasca sincer complimente, sa devina tineri independenti si cu multe planuri de viitor. Asa se schimba, in bine, orice societate, cu fiecare copil in parte!

Sunt consultant certificat de American School of Protocol in bune maniere si eticheta pentru copii. Cursul are un caracter unic pe piata din Romania si asigura un training serios si bine structurat care acopera temele de baza ale conduitei copiilor in fata situatiilor de zi cu zi sau formale. Lectiile sunt interactive, practice, vorbim mult, explicam, ascultam muzica clasica si apelam la literatura cand ne cautam modele, legam prietenii, constientizam respectul si politetea.

Bunele maniere vor deschide copiilor usi pe care nici o diploma prestigioasa nu le poate deschide!

Program:
Vineri: 14:00-16:00

Sambata: 10:00-12:00